Kulki mięsne z migdałami i natką pietruszki - przepis

83 kliknięcia
17.09.2015
blog: Pyza i Surówka

Przepis: Kulki mięsne z migdałami i natką pietruszki - przepis

Kolejna odsłona mięsa mielonego - kulki, które można serwować na ciepło do obiadu lub na zimno jako przekąskę. Mimo że to mięso mielone to kulki są lekkie i łagodne w smaku. Sprawia to niewątpliwie dodatek migdałów. Natka pietruszki ma smak dominujący, dzięki niej kulki smakują jak warzywne a nie mięsne. Kulki mięsne z migdałami i natką pietruszki Składniki 500 g mięsa mielonego kawałek suchej bułki lub chleba 1 duża cebula (l...

Zobacz także przepisy na:

    lekkibrzusio
    lekkibrzusio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    lekkibrzusio
    Kolorowy i szybki obiad

    Kolorowy i szybki obiad 193

    Martaf
    Martaf Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    martafwkuchni.blog.pl
    Kulki mięsne w occie

    Kulki mięsne w occie 290

    rodzynka
    rodzynka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyszne i zdrowe
    Pulpety w sosie pomidorowym

    Pulpety w sosie pomidorowym 241

    la.dolce.vita
    la.dolce.vita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    La dolce Vita!
    Kulki mięsne.

    Kulki mięsne. 225