Kurczak po koreańsku z pastą gochujang

56 kliknięć
09.11.2017
blog: Magazyn Kuchenny

Przepis: Kurczak po koreańsku z pastą gochujang

Duszony kurczak w pikantnym sosie z dodatkiem pasty gochujang nie tylko dla amatorów egzotycznym potraw. Większość składników na tę potrawę znajdziecie w większości dużych supermarketów, a pikantną pastę gochujang (czytaj: goczudżang) w sklepach z żywnością koreańską lub kuchniami świata. Kupcie ją koniecznie, jeśli chcecie poeksperymentować trochę z kuchnią koreańską. Kurczak po koreańsku duszony z pastą gochujang, sosem sojo...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    marcin.mroczko
    marcin.mroczko Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Facet z przepisem
    Zupa kimchi z tofu

    Zupa kimchi z tofu 4

    Aleksandra
    Aleksandra Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Aleksandry
    ZUPA TROCHĘ KOREAŃSKA

    ZUPA TROCHĘ KOREAŃSKA 512

    jemto
    jemto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jemto
    Pikantny koreański kurczak (Dak Bokkeum Tang)

    Pikantny koreański kurczak (Dak Bokkeum Tang) 246

    jemto
    jemto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jemto
    Zupa koreańska

    Zupa koreańska 1910

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Co jadaliśmy w Korei

    Co jadaliśmy w Korei 243