Labraks na cieście francuskim z kurkami i boczniakami

93 kliknięcia
01.07.2014
blog: gastronomyGO!

Przepis: Labraks na cieście francuskim z kurkami i boczniakami

Labraks na cieście francuskim z kurkami i boczniakami - Labraks 1 szt. - ciasto francuskie 1 op. - ser feta 200 g - jajko 1 szt. - kurki 200 g - boczniaki 250 g - cukinia 1 szt. - jabłuszka kaparowe - koperek - masło - cytryna - sól i pieprz Rybę umyjcie i wypatroszcie. Zróbcie nacięcie od głowy przez brzuch. Wyjmijcie wnętrzności, potem dokładnie należy umyć wnętrze. Rybę wysuszcie papierowym ręcznikiem. Do środka, na skórę i...

Zobacz także przepisy na:

    Ania
    Ania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bajkorada
    Pierogi z ciasta francuskiego z kurkami

    Pierogi z ciasta francuskiego z kurkami 448

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Kurki w cieście francuskim

    Kurki w cieście francuskim 231