Leszcz pieczony z czosnkiem, kaparami i letnimi ziołami

291 kliknięć
13.06.2014
blog: Małe Kulinaria

Przepis: Leszcz pieczony z czosnkiem, kaparami i letnimi ziołami

Kupiłam piękną młodą marchewkę jeszcze z nacią. Ślicznie wyglądała! Po wielkiej fali achów i ochów nad żywym kolorem, kształtem i jędrnością przyszedł czas brutalności i sprawnie ukręciłam wyjątkowo bujną nać. Napatrzyłam się, teraz czas jeść. Marchewki w towarzystwie leszcza i młodych ziemniaków trafiły do piekarnika. Mycie i krojenie warzyw plus czas potrzebny na zajęcie się rybą to jakieś 15 minut. Nawet 15 spokojnych minut...

Zobacz także przepisy na:

    Just a SALAD
    Just a SALAD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Just a SALAD
    MIĘDZY NAMI KAPARAMI

    MIĘDZY NAMI KAPARAMI 41

    bernika
    bernika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moj kulinarny pamiętnik
    Domowy letni mix

    Domowy letni mix 82

    primavera77
    primavera77 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z Kuchni Do Kuchni
    Leszcz pieczony

    Leszcz pieczony 2908

    Pasjo-Natka
    Pasjo-Natka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasjo-Natka
    Pieczony leszcz

    Pieczony leszcz 5061

    smaknawspak
    smaknawspak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak na Wspak
    Kotleciki z kaparami

    Kotleciki z kaparami 46

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Pieczona papryka i kapary

    Pieczona papryka i kapary 328

    Mariola
    Mariola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne fantazje Marioli
    RYBA PACHNĄCA ZIOŁAMI

    RYBA PACHNĄCA ZIOŁAMI 216