Łosoś pomarańczowo-imbirowy z awokado i mango

130 kliknięć
28.01.2015
blog: Follow The Taste

Przepis: Łosoś pomarańczowo-imbirowy z awokado i mango

Składniki (na dwie porcje): Ryba: Ryz: Sałatka Przygotowanie: Ryba: Łososia oczyścić z ości i usunąć skórę. Imbir obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Do miseczki lub pojemnika wlać sok z pomarańczy, a następnie wszystkie pozostałe składniki marynaty (imbir, miód, sos sojowy oraz przyprawy) – sprawdzić do smaku czy jest wystarczająco słodka/ostra/słona. Należy pamiętać, że podczas gotowania imbir uwolni swój smak i ostrość. Ryb...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Nina
    Nina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nina w kuchni
    Tatar z łososia, z mango i awokado

    Tatar z łososia, z mango i awokado 67