Lulas recheadas czyli faszerowane kalmary po portugalsku

353 kliknięcia
17.09.2015
blog: Moje Małe Czarowanie

Przepis: Lulas recheadas czyli faszerowane kalmary po portugalsku

Przepis kuchni portugalskiej zaczerpnięty z ulotki Biedronki. Danie przepyszne o ile oczywiście lubicie owoce morza i kalmary. Delikatnie nadziane tuby kalmarów idealnie komponują się z kiełbasą Porco Preto Painha która to dojrzewa powoli w specjalnych piwnicach w Alentejo. Kiełbasa wytwarzana jest z mięsa czarnych prosiąt. Zapraszam na danie godne mistrzów. Lulas recheadas czyli faszerowane kalmary po portugalsku. ROZWIŃ I CZ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    aczp
    aczp Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z pamiętnika piekarnika
    Portugalskie tartaletki

    Portugalskie tartaletki 154

    baaaraneeek
    baaaraneeek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ALBA
    Kalmary faszerowane

    Kalmary faszerowane 291

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    KALMARY SMAŻONE

    KALMARY SMAŻONE 3806

    Mirabelka
    Mirabelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mirabelkowy blog
    Portugalskie tapas

    Portugalskie tapas 182

    BlueSpoon
    BlueSpoon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blue Spoon
    Portugalskie migawki

    Portugalskie migawki 90

    Sauté
    Sauté Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sauté
    Portugalskie smaki

    Portugalskie smaki 239

    Sauté
    Sauté Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sauté
    Portugalskie słodkości

    Portugalskie słodkości 395

    menu.na.weekend
    menu.na.weekend Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Menu na Weekend
    Faszerowane kalmary

    Faszerowane kalmary 879

    Kuchnia w Formie
    Kuchnia w Formie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w Formie
    Kalmary

    Kalmary 5014

    basiasmietanko
    basiasmietanko Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    La comida
    Smażone kalmary

    Smażone kalmary 3894