luzowanie kurczaka czyli usuwanie kości

2685 kliknięć
22.04.2014
blog: smak słodyczy

Przepis: luzowanie kurczaka czyli usuwanie kości

Do przygotowania rolady z kurczaka potrzebujemy usunąć wszystkie kości a pozostawić tylko mięso i skórę, krok po kroku postaram się opisać jak to zrobić. Naprawdę nic trudnego. kurczaka myjemy, układamy na desce do krojenia piersiami do góry :)obcinamy szyję i skrzydełkaprzecinamy korpus na półodcinamy kość pod filetami odcięta kość spod filetanacinamy ruchem kolistym wokół kości udowejprzecinamy w górę mięso na udku aż do koś...

Zobacz także przepisy na:

    UleUli
    UleUli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ule Uli
    balotyna, czyli faszerowana kaczka

    balotyna, czyli faszerowana kaczka 800

    Wiolcia
    Wiolcia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smak słodyczy
    rolada z kurczaka

    rolada z kurczaka 2566

    Agiatis
    Agiatis Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja kulinarna przygoda
    Galantyna z kurczaka

    Galantyna z kurczaka 4281

    moje pasje
    moje pasje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    moje pasje
    Faszerowany kurczak

    Faszerowany kurczak 6000

    martapan
    martapan Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kazdemu smacznego...
    SKRZYDEŁKA FASZEROWANE

    SKRZYDEŁKA FASZEROWANE 511

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Wyluzowany, nadziany kurczak

    Wyluzowany, nadziany kurczak 371

    Ola&Jaga
    Ola&Jaga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kolizje Smaków
    Szparagi zawijane w kurczaku

    Szparagi zawijane w kurczaku 94