Magda Gessler, Karpacz i trzy procent

350 kliknięć
21.05.2012
blog: Krytyk Kulinarny

Przepis: Magda Gessler, Karpacz i trzy procent

Naleśniki z bryndzą, Quiche Lorraine, tarta łososiowa i jaja na różne sposoby: faszerowane po polsku, sadzone na mortadeli, gotowane z sosem tatarskim, jajeczne pasty, tradycyjna jajecznica, a do tego chrupiący chleb, świeże masło i gorąca kawa – rety, jak chciałbym zjeść takie śniadanie! Wydawałoby się, że przynajmniej gdy wpadnę do Karpacza, będę miał okazję, a to za sprawą Magdy Gessler, która zapyziałą garkuchnię miejscowe...

Zobacz także przepisy na:

    iwonasb
    iwonasb Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U mnie w kuchni...
    Podwójny schabowy Magdy Gessler

    Podwójny schabowy Magdy Gessler 5455