Makaron z boczkiem, cebulą, czosnkiem, mascarpone i gorgonzolą

79 kliknięć
05.02.2015
blog: Kuchniokracja

Przepis: Makaron z boczkiem, cebulą, czosnkiem, mascarpone i gorgonzolą

Zimą najlepiej sprawdzają się pasty o intensywnym smaku i przyjemnej kremowej konsystencji. Dlatego szczególnie polecam połączenie boczku, mascarpone oraz wyrazistego sera gorgonzola. – przepis: Boczek kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię. Smażymy 3-4 minuty. Dodajemy posiekaną cebulę i czosnek. Smażymy aż warzywa zrobią się miękkie i złociste. Na sam koniec dodajemy sery: gorgonzola i mascarpone. Dokładnie mieszamy do momen...

Zobacz także przepisy na:

    cal
    cal Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    meals
    MOS Czarcia Łapa w Lublinie

    MOS Czarcia Łapa w Lublinie 127