Makaron z zielonymi warzywami: cukinia, groszek, fasolka, szpinak

108 kliknięć
17.07.2016
blog: Follow The Taste

Przepis: Makaron z zielonymi warzywami: cukinia, groszek, fasolka, szpinak

Składniki:  1 cebula (użyłam czerwonej) 1 ząbek czosnku około 300 g fasolki szparagowej około 200 g zielonego groszku około 300 g świeżego szpinaku 1 cukinia 1 łyżka oliwy z oliwek 3 łyżki serka koziego do smarowania 2 łyżki pesto* sól, pieprz łyżeczka suszonej bazylii świeżo starty parmezan i świeża bazylia ulubiony makaron *pesto najlepiej przygotować samemu: pęczek świeżej bazylii + mały kawałek parmezanu + łyżka orzeszków ...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    MAgda
    MAgda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Silver Teaspoon
    Zupa pachnąca latem: Minestrone

    Zupa pachnąca latem: Minestrone 224

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6555

    alaaa
    alaaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ala piecze i gotuje
    Mięsa

    Mięsa 985

    mammadeli
    mammadeli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mammadeli
    Prowansalska zupa z sosem pistou

    Prowansalska zupa z sosem pistou 117

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Dania mięsne

    Dania mięsne 1315

    Los Wege
    Los Wege Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Los Wege
    Wiosenna zupa warzywna

    Wiosenna zupa warzywna 53