Mielone z mięsa wołowego otulone boczkiem.

1816 kliknięć
09.02.2014
blog: kulinarny zakątek ao12

Przepis: Mielone z mięsa wołowego otulone boczkiem.

 Bardzo dobre wołowe kotlety, dodanie surowych pieczarek sprawia, że mają ciekawy smak i są mięciutkie. Składniki: 400 g mięsa wołowego, 100 g pieczarek drobniutko pokrojonych, 2-3 łyżki bułki tartej, 1 jajko, 1 cebula, drobno posiekana, sól, pieprz do smaku, 1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę, plastry boczku,  olej rzepakowy- 1 łyżka   Mięso zmiel w maszynce. W misce wymieszaj mięso mielone, pieczarki, cebulę, bułkę ta...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    jemto
    jemto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jemto
    Taco z mielonym mięsem wołowym

    Taco z mielonym mięsem wołowym 1618

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Rolady z mięsem mielonym i boczkiem

    Rolady z mięsem mielonym i boczkiem 305