Muffiny z ciecierzycy i fasoli bez mąki i jajek

262 kliknięcia
26.05.2015
blog: zdrowa vege kuchnia

Przepis: Muffiny z ciecierzycy i fasoli bez mąki i jajek

Bardzo kremowe, lekko wilgotne w środku muffiny, które po prostu rozpływają się w ustach pyszne warzywa strączkowe w połączeniu z serem feta i jogurtem naturalnym tworzą niezwykle smaczne danie.  Składniki:  -  puszka fasoli białej - puszka cieciorki  - ser feta ok 200 g - pół małego jogurtu naturalnego  - pieprz, czosnek w proszku  Przygotowanie: Zmiksować blenderem cieciorkę i fasole razem z fetą i jogurtem, doprawić do smak...

Zobacz także przepisy na:

    Szybkie gotowanie
    Szybkie gotowanie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Szybkie gotowanie
    Pasztet z fasoli mung

    Pasztet z fasoli mung 1635