Muszle conchiglioni ze szpinakiem i ricottą

124 kliknięcia
27.08.2013
blog: Kuchnia Letycji

Przepis: Muszle conchiglioni ze szpinakiem i ricottą

To danie, które smakuje ciekawie, prezentuje się bardzo efektownie, a jego wykonanie jest dość proste. Sztuka polega jedynie na znalezieniu w sklepie makaronu o pięknych kształtach muszli. Składniki dla dwóch osób: Wykonanie: Muszle makaronowe gotujemy w osolonej wodzie zgodnie z czasem podanym na opakowaniu. (Na podaną przeze mnie ilość muszli proponuję 2 l wody z łyżeczką soli. Do wody możemy dodać też pół łyżeczki oliwy, ab...

Zobacz także przepisy na:

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Muszle nadziewane szpinakiem

    Muszle nadziewane szpinakiem 1416