Na barana! czyli Krakó Slow Grill & Pavel Portoyan

107 kliknięć
16.06.2015
blog: Z widelcem po Krakowie

Przepis: Na barana! czyli Krakó Slow Grill & Pavel Portoyan

Czasami jestem pod wrażeniem jak bardzo zmieniają nam się smaki na przestrzeni lat. W przedszkolu, moim największym przekleństwem był szpinak i wątróbka. A dziś dość regularnie pojawiają się w naszym jadłospisie. Szpinak nauczyłam jeść Widelca i mojego brata, a nawet szanowny rodziciel od czasu do czasu się skusi. Tylko mama wciąż krzywi się na myśl o szpinaku. Pâté z wątróbki pozwoliło kolejnym kilku osobom rozpocząć przygodę...

Zobacz także przepisy na:

    MonikaMariolka
    MonikaMariolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Monia Gotuje
    Grill

    Grill 6873

    Grafik Od Kuchni
    Grafik Od Kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grafik Od Kuchni
    Ucieczka w Ogień

    Ucieczka w Ogień 13

    malgos
    malgos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Minta Eats
    Restobar Ogień: pop-up pod gwiazdami

    Restobar Ogień: pop-up pod gwiazdami 29

    malgos
    malgos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Minta Eats
    Restobar Ogień: pop-up pod gwiazdami

    Restobar Ogień: pop-up pod gwiazdami 55