Nadziewany koper włoski (fenkuł)

2183 kliknięcia
01.05.2014
blog: Pan i Pani domu

Przepis: Nadziewany koper włoski (fenkuł)

Kolejna pyszna i zdrowa alternatywa posiłku, która świetnie sprawdza się jako przystawka. Składniki: Przygotowanie: Bulwy kopru oczyść pod bieżącą wodą. Z każdej sztuki odetnij po dwa zewnętrzne liście i obgotuj w lekko osolonej wodzie- około. 5 minut na pół twardo. Pozostałą część kopru pokrój w bardzo drobną kostkę. Wymyte pomidory, szynkę oraz odsączoną mozzarelle pokrój w małą kostkę. Na oliwie z oliwek podsmaż przez około...

Zobacz także przepisy na:

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Fenkuł (koper włoski)

    Fenkuł (koper włoski) 949

    Kluczyk
    Kluczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuję i zjadam
    Duszony fenkuł (koper włoski)

    Duszony fenkuł (koper włoski) 9959