Nadzionko

412 kliknięć
26.12.2014
blog: salonik smaków

Przepis: Nadzionko

Nadzionko to rarytas dla wszystkich wyrafinowanych smakoszy. To idealna propozycja na obiad lub jako samodzielne danie. Taki samym nadzionkiem faszeruję udka. Składniki: 1 kg łopatki 1/2 kg wątróbki 1 i 1/2 bułki 1/2 szklanki bułki tartej masło roślinne 1 torebka kwaśnej śmietany 7 jajek sól pieprz dużo natki pietruszki Mięso, wątróbkę i wcześniej namoczoną bułkę mielimy. Dodajemy bułkę tartą, masło roślinne, jajka, śmietanę, ...

Zobacz także przepisy na:

    smakołyki alergika
    smakołyki alergika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakołyki alergika
    uszka bez jajek

    uszka bez jajek 234

    perza
    perza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Definicja smaku
    Pudding z nasionek chia z bananem

    Pudding z nasionek chia z bananem 577

    Aga Trzaska
    Aga Trzaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Trzaski w kuchni
    Za pozwoleniem

    Za pozwoleniem 52

    MałgosiaZ
    MałgosiaZ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Alzacji
    Białe nasionka chia na chandrę

    Białe nasionka chia na chandrę 21

    elanowakowska
    elanowakowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    salonik smaków
    Nadzionko

    Nadzionko 412

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Jabłka w cieście francuskim

    Jabłka w cieście francuskim 191

    elanowakowska
    elanowakowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    salonik smaków
    Galantyna z kurczaka

    Galantyna z kurczaka 1122

    roxi654
    roxi654 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia i Ogród
    Nasionka

    Nasionka 49

    Dorodne pomidory
    Dorodne pomidory Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorodne pomidory
    De volaille z kurczaka

    De volaille z kurczaka 22

    Ewa Mróz
    Ewa Mróz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    fully-flavoured.blogspot.com
    Nadzionko

    Nadzionko 545