Naleśniki à la „Zabaglione”

35 kliknięć
21.08.2017
blog: yeschef

Przepis: Naleśniki à la „Zabaglione”

Wariacja na temat włoskiego deseru. Proste, szybkie i… słodkie:) Porcje: 1 Czas: 25 min Trudność: łatwe Koszt: niski Składniki: Sposób wykonania: Uwaga!!! Deser zapiekaj w naczyniu w którym je podasz. Jeśli będzie to talerz, nie zapomnij uprzedzić gości, że jest gorący. Spożywać na ciepło, zaraz po przygotowaniu. Czy wiesz, że? Zabaglione to włoski deser ubijany na parze, składający się z żółtek, cukru i alkoholu. Najczęściej ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Vive la cuisine!
    Vive la cuisine! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Vive la cuisine!
    Ficelles picardes

    Ficelles picardes 72

    Vive la cuisine!
    Vive la cuisine! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Vive la cuisine!
    Matafans

    Matafans 41

    kornik
    kornik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kornik w kuchni
    Zdrowe batoniki bananowe bez cukru

    Zdrowe batoniki bananowe bez cukru 546

    Vive la cuisine!
    Vive la cuisine! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Vive la cuisine!
    Galettes bretonnes

    Galettes bretonnes 50

    Bistro de Jenna
    Bistro de Jenna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bistro de Jenna
    Crêpes à la russe

    Crêpes à la russe 25

    Bistro de Jenna
    Bistro de Jenna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bistro de Jenna
    Crêpes à la russe

    Crêpes à la russe 23

    Vive la cuisine!
    Vive la cuisine! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Vive la cuisine!
    Naleśniki z karmelem

    Naleśniki z karmelem 142

    NinaJG
    NinaJG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj Sam!
    Naleśniki á la Hortobágy

    Naleśniki á la Hortobágy 80

    yeschef.blog
    yeschef.blog Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    yeschef
    Naleśniki à la „Zabaglione”

    Naleśniki à la „Zabaglione” 35