Naleśniki ze szpinakiem i ricottą zapiekane w pomidorowym sosie

40 kliknięć
18.11.2017
blog: Niby nic - a pupa rośnie

Przepis: Naleśniki ze szpinakiem i ricottą zapiekane w pomidorowym sosie

OMG jakie to było pyszne! Delikatne! Rozpływające się w ustach! I pracochłonne :)  Kolejna wypróbowana pozycja z Kwestii Smaku i kolejna, która zagości u mnie na dłużej. Polecam, polecam i jeszcze raz szczerze polecam!! Potrzebujemy (4 - 5 porcji): - naleśniki (ciasto wg swojego przepisu i uznania), farsz:  - 1op (450g) mrożonego szpinaku, rozdrobnionego, - 100g ricotty,  - 0,5szkl tartego parmezanu, - 1 jajko,  - gałka muszka...

Zobacz także przepisy na:

    jestsmak
    jestsmak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jest Smak
    DANIA OBIADOWE

    DANIA OBIADOWE 4974