Okrasa z gęsiny

623 kliknięcia
09.11.2014
blog: Crust and Dust

Przepis: Okrasa z gęsiny

Żyjemy w kraju, który jest największym w Europie producentem gęsiny. Produkujemy świetne mięso, które sprzedajemy naszym sąsiadom zupełnie niedoceniając jego smaku. Dlatego właśnie polska gęsina leży w sklepowych zamrażarkach zapakowania w niemieckie opakowania - ciągle bardziej opłaca się naklejać na opakowania małą nalepkę z polskim tłumaczeniem składu niż po prostu produkować polskie opakowania. Jemy zaledwie 10% tego, co s...

Zobacz także przepisy na:

    Agni
    Agni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rozkoszne Smaki
    Czas na gęsinę!

    Czas na gęsinę! 924

    Ania
    Ania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bajkorada
    Święto Gęsi Białej

    Święto Gęsi Białej 520

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Gęsina na Marcina

    Gęsina na Marcina 1717

    crustanddust
    crustanddust Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Crust and Dust
    Okrasa z gęsiny

    Okrasa z gęsiny 623

    elka72
    elka72 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchni i ogrodzie
    Gęsina na Św. Marcina

    Gęsina na Św. Marcina 662

    Grace
    Grace Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grace w kuchni
    Czas na gęsinę!

    Czas na gęsinę! 823