Orientalny przepis na czerwoną kapustę i antocyjany

37 kliknięć
11.04.2017
blog: AgaMaSmaka.pl

Przepis: Orientalny przepis na czerwoną kapustę i antocyjany

Póki niewiele młodych warzyw na naszych stołach nie zapominajmy o tym, co jest. I jedzmy dużo intensywnej czerwieni, a więc warzyw i owoców o ciemnoczerwonej, a nawet czarnej barwie. Są fenomenalnym źródłem antocyjanów. Oto więc obiad lub kolacja w pysznej i zdrowej formie. W sam raz na wiosnę. O antocyjanach już pisałam, ale ku pamięci: znajdziesz je w warzywach i owocach, które dostępne są przez dużą część roku, ale również ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    My Chcemy Jesc
    My Chcemy Jesc Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Chcemy Jeść
    Czerwona kapusta na ciepło

    Czerwona kapusta na ciepło 2175

    aromatycznepodróże
    aromatycznepodróże Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Aromatyczne Podróże
    Kapusta czerwona

    Kapusta czerwona 16905

    Metadieta
    Metadieta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Metadieta
    CZERWONA KAPUSTA

    CZERWONA KAPUSTA 1481

    elka72
    elka72 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kolorowa kuchnia Elki
    Surówka z czerwonej kapusty

    Surówka z czerwonej kapusty 738