Osso Bucco

503 kliknięcia
20.10.2014
blog: Follow The Taste

Przepis: Osso Bucco

Składniki (na co najmniej 4 porcje): około 800 g cielęciny z kością na osso bucco 1 duża cebula 3-4 ząbki czosnku 2 średnie marchewki 2-3 łodygi selera naciowego 200-250 ml białego, wytrawnego wina około 150 ml passaty pomidorowej 1 mała puszka siekanych pomidorów 1 mała puszka białej fasolki (opcjonalnie)* 2-3 łyżki mąki kilka (około 6-7) gałązek tymianku 2 listki laurowe sól, pieprz, ostra papryka (dałam 2 suszone pepperoni)...

Zobacz także przepisy na:

    Follow The Taste
    Follow The Taste Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Follow The Taste
    Osso Bucco

    Osso Bucco 503

    Toczka
    Toczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepysznik
    Włochy: Risotto alla milanese

    Włochy: Risotto alla milanese 386

    Wino i kuchnia
    Wino i kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wino i kuchnia
    Osso bucco - gicz cielęca

    Osso bucco - gicz cielęca 416