Ostatnie szparagi z ricottą i ciastem filo// Asperges vertes avec de la ricotta et la pâte filo

38 kliknięć
18.07.2013
blog: Est-Ouest

Przepis: Ostatnie szparagi z ricottą i ciastem filo// Asperges vertes avec de la ricotta et la pâte filo

Sezon na szparagi przeminął. Świeżych u nas już się nie dostanie. Wczoraj jednak robiąc porządki w zamrażarce znalazłam kilka przeze mnie zamrożonych i już zblanszowanych sztuk wiosennego przysmaku. Zatrzymałam oko na tym zielonym, intesywnym kolorze i musiałam je na kolację przyrządzić. Tym bardziej, że za 3 dni wylot do Polski! Hip hip Hurra! A mój mąż ma przed sobą 3 tygodnie samotnego życia. Biorąc pod uwagę fakt, że racze...

Zobacz także przepisy na:

    Sofieta
    Sofieta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mia Cucina
    Bakaliowiec jabłkowy w cieście filo

    Bakaliowiec jabłkowy w cieście filo 433

    CooLinarNy
    CooLinarNy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    CooLinarNy
    Ciasto filo

    Ciasto filo 6083

    kornik
    kornik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kornik w kuchni
    Burek ze szpinakiem i serem

    Burek ze szpinakiem i serem 378

    borgia
    borgia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Świat od kuchni
    Ciasto filo

    Ciasto filo 3313