Ozonowanie żywności w domu – o co chodzi i czy warto to robić?

9 kliknięć
11.09.2019
blog: FACET I KUCHNIA

Przepis: Ozonowanie żywności w domu – o co chodzi i czy warto to robić?

Ozonowanie żywności w domu – o co chodzi i czy warto to robić? Jedzenie bez chemii Pamiętacie wpis sprzed kilku lat o tym, jak w domowych warunkach pozbyć się pestycydów z warzyw i owoców? Metoda z wodą, octem i sodą jest prosta i w miarę szybka (choć kilkuetapowa), ale na szczęście istnieje na to jeszcze lepszy sposób. I to lepszy podwójnie, ponieważ: Żyjemy w czasach, w których na hasło jedzenie bez chemii coraz częściej myś...

Zobacz także przepisy na:

    viqui7
    viqui7 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Aromatico
    Jak to się robi w domu

    Jak to się robi w domu 125

    krzysn
    krzysn Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Władzia
    Bimber Grunwald

    Bimber Grunwald 7272

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Przechowywanie żywności

    Przechowywanie żywności 213

    Marikijka
    Marikijka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pyszne.blox.pl
    BALONY CHODZĄCE

    BALONY CHODZĄCE 68