Pałki, kapusta i ciasto francuskie czyli....faszerowana papryka.

165 kliknięć
12.07.2015
blog: Dieta moja pasja

Przepis: Pałki, kapusta i ciasto francuskie czyli....faszerowana papryka.

      Ostatnio moje faszerowane pomidorki wzbudziły niezłe zainteresowanie.  Zasypały mnie maile, a jeden przemiły Pan poprosił o pomysł na coś co też można pysznie i łatwo nadziać przysmakami, a co zaskoczy gości.  Chciał zrobić wrażenie i postanowiłam mu w tym pomóc... 4 pałki z kurczaka 0,5 kg kiszonej kapusty łyżka masła średnia cebula łyżka majeranku łyżka ziołowego pieprzu sól do smaku 4 papryki odrobina oleju łyżeczka s...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    piegusek
    piegusek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieguskowa kuchnia
    FASZEROWANE UDKA KURCZAKA

    FASZEROWANE UDKA KURCZAKA 229

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6627

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1662

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2923