Panierowana wątróbka drobiowa z cebulą

181 kliknięć
24.03.2014
blog: Smakowirówka

Przepis: Panierowana wątróbka drobiowa z cebulą

Wątróbka też należy do dań, które nie każdemu przypadło do gustu. Ja jednak bardzo lubię wątróbkę - najlepiej tę drobiową. Mimo, że nie jest to najchętniej wyczekiwany w domu obiad, to staram się ją przygotowywać jednak kilka razy do roku. Wątróbka jest mięciutka i w połączeniu ze smażoną cebulą tworzy ciekawe danie. Spożywana jest u nas z pszenną bułką. Moczenie w mleku pozbawia ją zapachu. Bardzo ważnym aspektem jest to, że ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Bon
    Bon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bo(ro)n Appétit
    Watrobka drobiowa z cebula

    Watrobka drobiowa z cebula 134