PANKO - niezwykła panierka

4188 kliknięć
10.07.2012
blog: Psoty Psotki

Przepis: PANKO - niezwykła panierka

Chrupkie pszenno-drożdżowe płatki to japońska wersja bułki tartej. Do panierowania mięs, ryb, krewetek, warzyw i wszelkich innych rzeczy. Jest doskonała - wprowadzam ją na stałe do mojej kuchni. Panko można zdobyć w sklepach z orientalną żywnością. Wczoraj przygotowałam paluszki z piersi kurczaka. Były wspaniałe :) Lekkie, chrupiące i soczyste. 2 piersi kurczaka bez skóry, 2 ząbki  czosnku, sól, papryka słodka, biały  pieprz, ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Jak zrobić panko

    Jak zrobić panko 111

    RainDrop
    RainDrop Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Passionfruit
    Jak zrobić japońską panierkę Panko

    Jak zrobić japońską panierkę Panko 1143

    Adi
    Adi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Narodziny Smaku
    Kurczak w panierce (KFC)

    Kurczak w panierce (KFC) 9651

    MAGLUB
    MAGLUB Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sól i Pieprz
    Panko- japońska panierka

    Panko- japońska panierka 1616

    Aldi
    Aldi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Psoty Psotki
    PANKO - niezwykła panierka

    PANKO - niezwykła panierka 4188