Pappa al pomodoro

108 kliknięć
09.09.2015
blog: Jadłonomia

Przepis: Pappa al pomodoro

Toskańska pomidorówka różni się od wszystkich innych zup pomidorowych intensywnością, słodyczą oraz gęstą, mięsistą fakturą. Już od pierwszego łyku po plecach przechodzi dreszcz rozkoszy i rozgrzewający aromat dojrzałych pomidorów. Jednak aby pappa al pomodoro wyszła taka, jak trzeba niezbędna jest chwila cierpliwości i najlepsza składniki – zapomnijcie o pomidorach z marketu i wybierzcie te dojrzałe, pachnące latem. Następnie...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    DwieChochelki
    DwieChochelki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dwie Chochelki
    Pappa pomodoro

    Pappa pomodoro 114

    Jadłonomia
    Jadłonomia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadłonomia
    Pappa al pomodoro

    Pappa al pomodoro 108

    Good Mood Food
    Good Mood Food Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Good Mood Food
    Pappa al pomodoro

    Pappa al pomodoro 111

    marcincupial
    marcincupial Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Alternatywna
    Pappa al pomodoro

    Pappa al pomodoro 49

    majka
    majka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kalejdoskop kulinarny
    Pappa al pomodoro.

    Pappa al pomodoro. 160

    Hanik
    Hanik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Hanik gotuje!
    Pappa al pomodoro

    Pappa al pomodoro 101

    EdithS
    EdithS Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Quatro Stagioni
    Aromatyczne Pomidory

    Aromatyczne Pomidory 114

    Just My Delicious
    Just My Delicious Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Just My Delicious
    Pappa al Pomodoro

    Pappa al Pomodoro 50

    Peppers
    Peppers Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Spécialité de la maison
    Pappa al pomodoro

    Pappa al pomodoro 34

    wkrainiesmaku
    wkrainiesmaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W Krainie Smaku
    Pappa al pomodoro

    Pappa al pomodoro 50