Papryczki padron nadziewane serem feta

222 kliknięcia
27.06.2016
blog: Gotowanie w Garnku Rzymskim

Przepis: Papryczki padron nadziewane serem feta

Z papryczkami padron różnie to bywa. Mogą być zupełnie łagodne lub też bardzo ostre. Zależy to zapewne od stopnia dojrzałości. Kupując nigdy nie będziemy w stanie rozpoznać, czy są ostre, czy też łagodne. Najlepszą zaletą oprócz łagodnego paprykowego smaku jest to, ze są małe, zgrabne i nadają się do dań przekąskowych. Nieważne, czy na zimno, czy ciepło. Miksujemy nadzienie: 0,5 kg papryczek padron 200 g miękkiego sera feta 10...

Zobacz także przepisy na:

    MałgosiaZ
    MałgosiaZ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Alzacji
    Faszerowane papryczki serem feta

    Faszerowane papryczki serem feta 2749

    kocila
    kocila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gruba Jadzia
    Antypasti - papryczki nadziewane

    Antypasti - papryczki nadziewane 5518

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Muszle nadziewane serem feta

    Muszle nadziewane serem feta 3565

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Papryczki z serem feta

    Papryczki z serem feta 122

    yeschef.blog
    yeschef.blog Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    yeschef
    Papryczka cherry nadziewana serem

    Papryczka cherry nadziewana serem 227