Pasta do chleba z zielonej soczewicy z pieczarkami i olejem z nasion wiesiołka

73 kliknięcia
24.04.2017
blog: Okiem i Dłońmi - blog kulinarny

Przepis: Pasta do chleba z zielonej soczewicy z pieczarkami i olejem z nasion wiesiołka

Dzień dobry Kochani, Wiosna nas nie rozpieszcza. Jest zimno i łatwo się przeziębić. Dziś mamy zatem dla Was idealną propozycję, która pomoże wzmocnić odporność a w dodatku jest po prostu pyszna i aromatyczna. Pasta z zielonej soczewicy z pieczarkami oraz niezwykłym dodatkiem – maceratem czosnkowym olejem z wiesiołka. Macerat czosnkowy olejem z nasion wiesiołka to niezwykły preparat firmy GAL. Produkt ten otrzymaliśmy w ramach ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Pasta ze słonecznika

    Pasta ze słonecznika 480