Pasta fasolowo-groszkowa, z miętą i kaparami

193 kliknięcia
09.03.2014
blog: Szef kuchni odleciał

Przepis: Pasta fasolowo-groszkowa, z miętą i kaparami

Przypomina z wyglądu hummus, ale smakuje ZUPEŁNIE inaczej. Sekretem do zrobienia dobrej pasty jest: - dużo kaparów - dużo mięty Składniki - puszka białej fasoli - puszka cieciorki - 20 dużych kaparów (typu "jabłuszka kaparowe" - do dostania w Biedronce); kilka zostawiamy do przybrania, resztę kroimy w grube plastry - duża garść mięty - opcjonalnie ostra papryka do oprószenia Przygotowanie Fasolę, cieciorkę i mięte blendujemy n...

Zobacz także przepisy na:

    hebiichigo
    hebiichigo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    vegan and vain
    Pasta fasolowa

    Pasta fasolowa 1660

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Tatar ze śledzia z miętą

    Tatar ze śledzia z miętą 440

    smakiszczescia
    smakiszczescia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakiszczescia
    Pasta z łososia i awokado

    Pasta z łososia i awokado 932

    gotujzkukim
    gotujzkukim Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Kukim
    Pasta jajeczna w nowej wersji

    Pasta jajeczna w nowej wersji 148

    the byk
    the byk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    the byk
    kanapka # 53

    kanapka # 53 105