Paszteciki z ciasta francuskiego nadziane mielonym mięsem - błyskawiczne do przygotowania

79 kliknięć
03.01.2018
blog: UGOTOWAĆ

Przepis: Paszteciki z ciasta francuskiego nadziane mielonym mięsem - błyskawiczne do przygotowania

Paszteciki to dodatek idealny do barszczu. Poniższe paszteciki z ciasta francuskiego nadziane mielonym mięsem są łatwe i szybkie do przygotowania. Świetnie smakują podane na ciepło. Zachęcam do pieczenia.   Składniki: 1 arkusz ciasta francuskiego (275 g) 0,5 kg mięsa mielonego, np. z łopatki 1,5 łyżki sosu sojowego  2 jajka (1 do mięsa i 1 do roztrzepania) 2 łyżki bułki tartej 2 łyżeczki majeranku 0,5 łyżeczki cząbru odrobina ...

DODANO DO 10 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    iwonasb
    iwonasb Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U mnie w kuchni...
    Paszteciki z mięsem

    Paszteciki z mięsem 1290

    Duusiak
    Duusiak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Koperek w kuchni :)
    Francuskie z mielonym

    Francuskie z mielonym 403

    kocie-smaki
    kocie-smaki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kocie Smaki
    Paszteciki z mięsem mielonym.

    Paszteciki z mięsem mielonym. 1395

    krowusia
    krowusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste Przepisy Kulinarne
    Paszteciki drobiowe

    Paszteciki drobiowe 1109