Pasztet z dziczyzny, pasztet z sarniny

2089 kliknięć
06.10.2014
blog: Apetyczna babeczka

Przepis: Pasztet z dziczyzny, pasztet z sarniny

Dziczyzna jest wymagająca, potrzebuje głębokiego mrożenia od jednego do trzech miesięcy, ale warto poczekać, bo jedząc dziczyznę macie pewność, że to mięso najwyższej jakości. Idealnym dodatkiem do pasztetu z sarniny jest żurawina lub grzyby po węgiersku. Składniki: 2 kg dziczyzny  1/2 kg słoniny 1 kg tłustego wędzonego podgardla 1/2 kg wątróbek drobiowych 3-4 ząbki czosnku 3 łyżeczki suszonego majeranku gałka muszkatołowa świ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    pasztet

    pasztet 6560

    akruka
    akruka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie Mi
    Pasztet z dziczyzny

    Pasztet z dziczyzny 198

    kolorowytalerz
    kolorowytalerz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kolorowy Talerz
    Pasztet z dziczyzny

    Pasztet z dziczyzny 51

    delicious eating
    delicious eating Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    DeliciousEating
    Pieczona sarnina

    Pieczona sarnina 12814

    gatita
    gatita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne przygody Gatity
    Pasztet z dzika

    Pasztet z dzika 2493

    Feeria
    Feeria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Feeria Smaków bez cukru
    Pasztet z Dzika

    Pasztet z Dzika 3763

    co by tu zjeść?
    co by tu zjeść? Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    co by tu zjeść?
    PASZTET Z JELENIA

    PASZTET Z JELENIA 2855

    beiot
    beiot Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczne zdrowe - wyroby domowe
    Pasztet z dziczyzną

    Pasztet z dziczyzną 867

    MamaBartka
    MamaBartka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja Kuchnia
    pasztet z dzika

    pasztet z dzika 1937