Pęczak z pieczonymi burakami, fetą i tymiankiem

182 kliknięcia
25.11.2012
blog: zucchini-blues

Przepis: Pęczak z pieczonymi burakami, fetą i tymiankiem

Tymianek i miód. Słona feta i słodkie buraki. Oraz kasza, zrehabilitowana i w ponętnej odsłonie. Pęczak może zastąpić arborio, składniki są łatwo dostępne. Ale nie lubię zbyt oczywistych smaków. W końcu diabeł tkwi w szczegółach. W tym wypadku w rozgrzewającym kardamonie i aromacie malin. Pęczak z pieczonymi burakami, fetą i tymiankiem - 1,5 szklanki pęczaku - 7 małych buraków - pół pęczka świeżego tymianku - 150 g fety - 3-4 ...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Shabbyeat
    Shabbyeat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ShabbyEat
    Pęczak z burakami i fetą

    Pęczak z burakami i fetą 404

    iskanna
    iskanna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    foto-foody!
    pieczone buraki z fetą

    pieczone buraki z fetą 1139

    Fotokulinarnie
    Fotokulinarnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fotokulinarnie
    Pieczone buraki z fetą

    Pieczone buraki z fetą 488