Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

2062 kliknięcia
03.03.2014
blog: Monia miesza i gotuje

Przepis: Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

Prosta przekąska z dużych pieczarek. Kapelusze nadziane mięsnym farszem i zapieczone pod kołderką z żółtego sera. składniki: 10 dużych pieczarek 300 g mięsa mielonego 1 cebula sól z pieprzem Kamis ser żółty do posypania olej do smażenia Z pieczarek usunąć ogonki i pokroić je w drobną kostkę razem z cebulą. Kapelusze z pieczarek ułożyć na blaszce wyłożonej papierem i oprószyć solą z pieprzem. Pokrojone ogonki i cebulę...

Zobacz także przepisy na:

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

    Pieczarki faszerowane mięsem mielonym 550

    Mgotuje
    Mgotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marta gotuje
    Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

    Pieczarki faszerowane mięsem mielonym 1198