Pieczeń z łopatki cielęcej z rozmarynem

51 kliknięć
27.02.2018
blog: kierunekuchnia.pl

Przepis: Pieczeń z łopatki cielęcej z rozmarynem

Pieczona cielęcina to dobry pomysł na wędlinę do śniadania wielkanocnego. Domowa wędlina jest nie porównywalna w smaku do tej sklepowej. Pozbawiona wszelkich konserwantów, barwników i innych ,,cudów”, zachwyci Was naturalnym smakiem mięsa i świeżością. Wymaga trochę poświęcenia ale efekt jest zdecydowanie tego wart! Składniki: 0,5 kg łopatki cielęcej 3 łyżki masła klarowanego 2 ząbki czosnku 1 duża szalotka 4 gałązki rozmarynu...

Zobacz także przepisy na:

    borgia
    borgia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Świat od kuchni
    Tortellini z mięsem

    Tortellini z mięsem 788

    kass
    kass Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smaki i aromaty
    Boczek wieprzowy pieczony

    Boczek wieprzowy pieczony 873

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Rolada z łopatki cielęcej

    Rolada z łopatki cielęcej 840

    ugotujmyto
    ugotujmyto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ugotujmy To...
    Łopatka pieczona

    Łopatka pieczona 7346

    KasiaJ
    KasiaJ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pełny talerz
    Pieczeń cielęca

    Pieczeń cielęca 3821

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2915