Pieczeń z szynki z warzywnym purée i ziemniakami

334 kliknięcia
17.08.2017
blog: Kultura Kulinarna

Przepis: Pieczeń z szynki z warzywnym purée i ziemniakami

Oto przepis na zwykły – niezwykły niedzielny obiad z mięsem w roli głównej. Pieczeń z szynki można przygotować w garnku rzymskim lub w zwykłym naczyniu żaroodpornym, ale co najważniejsze – trzeba użyć tylko najlepszych składników! Pieczeń z szynki z warzywnym purée i ziemniakami: 500 g szynki wieprzowej, kilka plasterków wędzonego boczku, 1 łodyga selera naciowego, 2 marchewki, 1 por – biała i jasnozielona część, kilka gałązek...

Zobacz także przepisy na:

    jestsmak
    jestsmak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jest Smak
    DANIA OBIADOWE

    DANIA OBIADOWE 4937