Pieczona Polędwica z Jabłkami i Rozmarynem

73 kliknięcia
05.12.2017
blog: Kuchnia Doroty

Przepis: Pieczona Polędwica z Jabłkami i Rozmarynem

Bardzo polski sposób na pieczoną polędwicę wieprzową. Delikatnie owocowa dzięki jabłkom i dodatkowi miodu, pyszna i pachnąca. Uwielbiamy polędwicę wieprzową we wszystkich wersjach, ale ta jest naprawdę wyjątkowa. Najlepiej jest upiec ją w ostatniej chwili przed podaniem, polędwica nie lubi żeby ją odgrzewać, bo staje się twarda. Nie jest to jednak problemem bo mięso faszerujemy wcześniej, nawet całą noc może spędzić w lodówce,...

DODANO DO 7 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Pieczona polędwica wieprzowa

    Pieczona polędwica wieprzowa 13035