PIECZONY COMBER JAGNIĘCY Z GREMOLATĄ I SZPARAGAMI

350 kliknięć
21.05.2014
blog: Dare to cook

Przepis: PIECZONY COMBER JAGNIĘCY Z GREMOLATĄ I SZPARAGAMI

Jagnięcina pomimo wyśmienitego smaku cieszy się nie wiedzieć czemu złą sławą w naszym kraju. Ciężko mi to zrozumieć, bo to wyśmienite mięso, jest bardzo proste w obróbce i ze względu na piękną formę np. combru robi zawsze duże wrażenie na gościach. Jeszcze do niedawna większość polskiej hodowli była eksportowana do krajów europy zachodniej, na szczęście coraz więcej naszych restauracji propaguje polską jagnięcinę. Wspierajmy n...

Zobacz także przepisy na:

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Stek jagnięcy (3)

    Stek jagnięcy (3) 1944

    gotujzkasia
    gotujzkasia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Kasią
    Pieczony comber jagnięcy

    Pieczony comber jagnięcy 1373

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Kotleciki jagnięce

    Kotleciki jagnięce 732