Pieczony łosoś i podawany z bukietem sałat z sosem musztardowym

153 kliknięcia
08.03.2013
blog: kulinarne pyszności Molki

Przepis: Pieczony łosoś i podawany z bukietem sałat z sosem musztardowym

składniki 1 dzwonko łososia 2 łyżki marynaty teriyaki 2 łyżki musztardy 1 łyżka jogurtu pieprz  Royal  Brand  mix sałat fit&Easy pomidorki koktajlowe olej rzepakowy wykonanie Dzwonko łososia, oczyścić, umyć zamarynować w marynacie teriyaki. Po około dwóch godzinach zawinąć w papier do  pieczenia upiec w 180 stopniach około 20 minut. Sos musztardowo-jogurtowy. Wymieszać jogurt z  musztardą doprawić do smaku sola i pieprzem. Na ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Pestka
    Pestka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    topestka.blogspot.com
    Pieczeń z łososia

    Pieczeń z łososia 100