Pieczony, marynowany w winie camembert z truskawkami w balsamico truflowym

96 kliknięć
20.06.2017
blog: Milion Smaków

Przepis: Pieczony, marynowany w winie camembert z truskawkami w balsamico truflowym

W sezonie na truskawki staram się zawsze wykorzystać je najbardziej jak się da. W końcu bardzo szybko się kończą. Tym razem w nietypowym połączeniu - camembert, balsamiczny sos truflowy oraz słodkie truskawki dają świetną kombinacją. Zwłaszcza po upieczeniu sera zamarynowanego w winie - staje się wtedy miękki w środku, wręcz prawie płynny. Trzeba tylko pamiętać, żeby go tylko jeść póki jest gorący.

Zobacz także przepisy na:

    Justek
    Justek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenne Wymysły
    Grzybki marynowane

    Grzybki marynowane 455

    Myszka
    Myszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Myszka gotuje
    Projekt impreza - menu

    Projekt impreza - menu 1280

    Myszka
    Myszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Myszka gotuje
    Sylwestrowe menu

    Sylwestrowe menu 317

    Angie
    Angie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w wersji light
    Lekkie przepisy na Wielkanoc

    Lekkie przepisy na Wielkanoc 829

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2915

    Angie
    Angie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomodoro e basilico
    Noc restauracji w Poznaniu

    Noc restauracji w Poznaniu 197