Pieczony sum z migdałami

7534 kliknięcia
27.06.2014
blog: topika.pl

Przepis: Pieczony sum z migdałami

Mięso suma jest białe, średnio tłuste  i bardzo delikatne a dodatkowo nie posiada prawie ości. Do tego jest bardzo bogate w łatwo przyswajalne, pełnowartościowe białko. Kto raz spróbował, na pewno do niego wróci  i wpisze  na stałe do swojego menu.   Składniki: 2 średnie sumy ( można użyć innych ulubionych ryb ), ¼ szklanki wywaru warzywnego, płatki migdałowe, biały pieprz, sól, 1 łyżka klarowanego masła. Piekarnik rozgrzewamy...

Zobacz także przepisy na:

    rstolp102
    rstolp102 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Miód i Pieprz
    pieczony sum z masłem  czosnkowym

    pieczony sum z masłem czosnkowym 1851

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Pieczony filet z suma

    Pieczony filet z suma 8926

    rstolp102
    rstolp102 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Miód i Pieprz
    pieczony  maślano cytrynowy sum

    pieczony maślano cytrynowy sum 936

    parpar
    parpar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gdy jedzenie staje się wyzwaniem
    Sum pieczony

    Sum pieczony 1342

    Follow the Fork
    Follow the Fork Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    followthefork
    Pieczone sakiewki dim-sum

    Pieczone sakiewki dim-sum 583

    czosnekwpomidorach
    czosnekwpomidorach Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    czosnekwpomidorach
    Sum pieczony

    Sum pieczony 408

    topika
    topika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    topika.pl
    Pieczony sum z migdałami

    Pieczony sum z migdałami 7534