Pieróg drożdżowy z pieczarkami i mięsem

175 kliknięć
05.03.2012
blog: Grażyna gotuje

Przepis: Pieróg drożdżowy z pieczarkami i mięsem

    Czasami zamiast lepić pierogi, robię jeden duży pieróg drożdżowy w keksówce. Pracy mniej, a efekt równie smaczny. Tym razem jako nadzienie wykorzystałam ugotowane mięso z zupy i duszone pieczarki. Ponieważ pieróg formą i rodzajem ciasta przypomina chlebek, dołączam go do akcji „Domowe pieczywo w godzinę”.   PIERÓG DROŻDŻOWY Z PIECZARKAMI I MIĘSEM   ok. 400 g mąki 25 g drożdży łyżeczka cukru pół łyżeczki soli 1 jajko 3 łyżk...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    patusia
    patusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak mojej kuchni
    Drożdżowe pierogi z mięsem

    Drożdżowe pierogi z mięsem 2098

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6615

    kuchara78
    kuchara78 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    z cukrem pudrem
    Dania obiadowe bezmięsne

    Dania obiadowe bezmięsne 3604

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Pierogi z mięsem i pieczarkami

    Pierogi z mięsem i pieczarkami 216

    kass
    kass Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smaki i aromaty
    Pieróg drożdżowy z mięsem

    Pieróg drożdżowy z mięsem 387