Pierogi z kapustą, grzybami i kaszą gryczaną

79 kliknięć
21.12.2016
blog: Kuchnia Bon Appetit

Przepis: Pierogi z kapustą, grzybami i kaszą gryczaną

Pierogi z kapustą, grzybami i kaszą gryczaną Składniki – ciasto na pierogi: 1 kg mąki pszennej 4 łyżki oliwy 1 łyżeczka soli Ciepła woda Składniki - farsz: Kapusta kiszona – 1kg Suszone grzyby – 2 szklanki Cebula – 1 sztuka Kasza gryczana ugotowana – 1 szklanka Sól, pieprz Wykonanie – ciasto: Mąkę przesiać do naczynia i wymieszać z żółtkami, oliwą i solą. Stopniowo dodawać ciepłą wodę i zagniatać ciasto, aż będzie elastyczne. ...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Kaś
    Kaś Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bake&Taste
    Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami

    Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami 113