Pierogi z kapustą i grzybami

46 kliknięć
21.01.2017
blog: kuchniamoichmarzen

Przepis: Pierogi z kapustą i grzybami

Ciasto: 4 szklanki mąki 2 łyżeczki soli 1 łyżka oleju ok.2 szklanki ciepłej wody Farsz: 2 garści suszonych grzybów 1 kg kapusty kiszonej sól pieprz 2 łyżki oleju 2 cebule Do ozdobienia 2 cebule ok.5 łyżek oleju roślinnego Grzyby opłukac, zalać zimną wodą i odstawić na całą noc. Następnego dnia gotować, aż będą miękkie. Kapustę przełożyć do garnka. Zalać wodą ok centymetr nad poziom kapusty. Gotować do miękkości. Po ugotowaniu ...

Zobacz także przepisy na:

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Pierogi z kapustą i grzybami

    Pierogi z kapustą i grzybami 181

    Smakowidlo
    Smakowidlo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowidło
    Pierogi z kapustą i grzybami

    Pierogi z kapustą i grzybami 375

    elkaa13
    elkaa13 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ChochElka
    Pierogi z kapustą i grzybami

    Pierogi z kapustą i grzybami 370