Pierogi z mięsem | czyli jak wykorzystać mięso z rosołu?

1575 kliknięć
12.03.2014
blog: Apetyczny. Aromatyczny, Kulinarny - BLOG!

Przepis: Pierogi z mięsem | czyli jak wykorzystać mięso z rosołu?

Recykling w kuchni to wspaniała rzecz, ponieważ nic nie się marnuje. Ugotowane mięso z rosołu, zupy czy innej potrawy jest świetną bazą na przygotowanie farszu do pierogów, cepelinów lub krokietów. U mnie dzisiaj przepyszne pierogi z mięsem :)). Składniki: ciasto: około 350-400g mąki wrocławskiej niepełna szklanka gorącej wody szczypta soli 2 stołowe łyżki oleju farsz: 600-700 g gotowanego mięsa drobiowego (np. udka/skrzydełka...

Zobacz także przepisy na:

    panimagoga
    panimagoga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki ogrodu
    PIEROGI Z MIĘSEM DROBIOWYM

    PIEROGI Z MIĘSEM DROBIOWYM 1067

    paulka432
    paulka432 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W domowym zaciszu
    Pierogi z mięsem z kurczaka

    Pierogi z mięsem z kurczaka 3128

    Ilona/Albertos
    Ilona/Albertos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Pod Lipami
    Pierogi z mięsem...

    Pierogi z mięsem... 182

    Kromek
    Kromek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kromek z Masłem
    Pierogi z Mięsem

    Pierogi z Mięsem 119

    Konstancja
    Konstancja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    atlassmakow.blogspot.com
    Pierogi z mięsem

    Pierogi z mięsem 584

    RainDrop
    RainDrop Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Passionfruit
    Pierogi z mięsem

    Pierogi z mięsem 503

    izabelaw
    izabelaw Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    przygodywkuchni
    Pierogi z mięsem z indyka

    Pierogi z mięsem z indyka 2860

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Pierogi z mięsem z rosołu

    Pierogi z mięsem z rosołu 425