Pierogi z ziemniakami z okrasą z buraka szpinakowego (ew. szpinakowym) - Potato Tortelli With Chard Sauce - Tortelli di patate con crema di bietole

93 kliknięcia
18.01.2017
blog: Smakołyki Angeli, Angela's Delicacies, Le Prelibatezze di Angela

Przepis: Pierogi z ziemniakami z okrasą z buraka szpinakowego (ew. szpinakowym) - Potato Tortelli With Chard Sauce - Tortelli di patate con crema di bietole

Smakołyki Angeli via Facebook Składniki/Ingredients/Ingredienti 300 g mąki pszennej makaronowej (durum) / 10.5 oz pasta wheat flour/ 300 g di grano duro 3 jajka/ 3 eggs/ 3 uova Nadzienie:/Filling:/ Ripieno: ziemniaki gotowane/ cooked potatoes/ patate lesse podsmażona cebulka na oliwie/ fried onion/ cipolla soffritta con l'olio d'oliva 1 jajko/ 1 egg/ 1 uovo sól i pieprz do smaku/ salt and pepper to taste/ sale e pepe a piacere...

Zobacz także przepisy na:

    susy_a
    susy_a Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    I Colori del Gusto
    Patate Hasselback

    Patate Hasselback 44