Pierożki „Pałki” na głębokim tłuszczu z kurczakiem

204 kliknięcia
11.05.2016
blog: Tradycyjna Kuchnia

Przepis: Pierożki „Pałki” na głębokim tłuszczu z kurczakiem

Wyśmienicie smakuje w towarzystwie warzyw i ziemniaków na tradycyjnych talerzu obiadowym, ale również świetnie sprawdza się jako przystawka podana z różnymi sosami. Składniki: 3 pojedyncze filety z kurczaka 4 szklanki wody 2 ząbki czosnku 2 kostki drobiowe 3 szklanki mąki 25 dag żółtego sera 2 jajka sól i pieprz do smaku bułka tarta do panierki tłuszcz do głębokiego smażenia Wykonanie: Wodę wlać do garnka, rozpuścić kostki dro...

DODANO DO 6 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    @Piniata
    @Piniata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Piniata
    Pierożki filo z kurczakiem

    Pierożki filo z kurczakiem 1393

    dietabezmleka
    dietabezmleka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dieta bez mleka
    Pieczone pałki kurczaka

    Pieczone pałki kurczaka 24

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pałki kurczaka

    Pałki kurczaka 17583