Pierożki z ciasta francuskiego faszerowane kaszą gryczaną i warzywami.

345 kliknięć
19.04.2013
blog: Moja Mała Pasja

Przepis: Pierożki z ciasta francuskiego faszerowane kaszą gryczaną i warzywami.

Kiedy mamy mało czasu na przygotowanie posiłku, a chcemy zjeść coś treściwego i pożywnego oto idealna propozycja.  to pomysł na szybki i smaczny posiłek. W moim dzisiejszym wydaniu potraktowałam kaszę jako farsz i korzystając z ciasta francuskiego, które zawsze awaryjnie mam w lodówce zrobiłam pierożki. Połączenie to okazało się świetnym doznaniem smakowym. Danie jest idealne na obiad, dobrze sprawdzi się także jako przekąska ...

Zobacz także przepisy na:

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Sałatka letnia

    Sałatka letnia 507

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6545

    JaKama
    JaKama Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zapachy z kuchni Kamy
    ZOSTAJEMY NA TYM BLOGU :)

    ZOSTAJEMY NA TYM BLOGU :) 790

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1649

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2914

    piegusek
    piegusek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieguskowa kuchnia
    Pierożki serowo-wiśniowe

    Pierożki serowo-wiśniowe 16