Pierożki z ciasta francuskiego II

395 kliknięć
04.11.2014
blog: Państwo Wojtczuk gotują

Przepis: Pierożki z ciasta francuskiego II

Pierożki z ciasta francuskiego nam bardzo zasmakowały, dlatego powstała druga wersja tym razem bardziej rozbudowana.  Składniki: 2 opakowania ciasta francuskiego, ok 400 gr piersi z kurczaka, 1 cebula, 500 gr pieczarek, 2 serki topione (ja dałam goudę i edamski), olej, sól, pieprz, tymianek. Przygotowanie: na niewielkiej ilości oleju podduszamy lekko cebulkę. Do niej dodajemy pieczarki i dusimy, aż wyparuje z nich woda, którą ...

Zobacz także przepisy na:

    kmiec.ag
    kmiec.ag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    White Tablecloth
    Ciasto francuskie II

    Ciasto francuskie II 346

    gutfut
    gutfut Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    GUTFUT
    Pierożki z ciasta francuskiego

    Pierożki z ciasta francuskiego 282