Pierożki z ricottą i bazylią.

10 kliknięć
29.04.2018
blog: Kuchenne abecadło

Przepis: Pierożki z ricottą i bazylią.

Pyszne pierożki z serkiem ricotta, czosnkiem i świeżą, drobno posiekaną bazylią. Nie potrzeba nam dużo składników, farsz zrobimy bardzo szybko, trochę więcej czasu musimy poświęcić na ciasto pierogowe, ale warto spróbować Składniki na farsz: Składniki na ciasto pierogowe: Przygotowanie: Podziel się

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Adrijah
    Adrijah Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Breakfast
    Pasta z ricotty i bazylii

    Pasta z ricotty i bazylii 195

    MilionSmakow
    MilionSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Milion Smaków
    Sałatka jajeczna z tortellini

    Sałatka jajeczna z tortellini 1922

    Biedronka
    Biedronka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Apetyty
    Pierożki z burakami i ricottą

    Pierożki z burakami i ricottą 190

    KŁD
    KŁD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jak cień
    Pierożki z dynią i ricottą

    Pierożki z dynią i ricottą 145

    figmara
    figmara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    figowe smaki
    Zupa cytrynowa

    Zupa cytrynowa 464

    Yvone
    Yvone Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zabawasmakiem
    Pierożki z  serem ricotta

    Pierożki z serem ricotta 137